2010-02-10
 16:22:04

onsdag

Onsdag,

jag jobbade extra natten som var det var sjukt lugnt på jobbet lite för lugnt.
ikväll jobbar jag bara 19:00-22:00 för imorgon har jag utbildning 08:00-16:30 så jag hoppas verkligen på att jag ska kunna somna när jag kommer hem ikväll.

Tänkte hoppa in i duschen strax vi ska nämligen först på spelbutiken och hämta ut lite saker jag beställt från hm sen ska vi till lokalen igen och reka det sista innan vi ska dit och duka upp för festen.

2010-02-08
 17:22:01

ny vecka nu är det 6 veckor kvar

Då har denna helg gått,
Morfars begravning gick bra,den var fin och personlig så det kändes skönt.

Ihelgen har vi hunnit hälsa på patrik och anna och deras lilla wilma,jag har varit med Evelina på birsta och inhandlat saker till bröllopet,ätit middaqg hemma hos mamma och pappa me hela familjen vi åt tacopaj super gott.

sen  så åkte vi in till hemmaväll och hyrde filmer och köpte godis.
igår söndag tog vi tag i städningen,skönt det att få slänga massa skrot som bara ligger och samlar damm.

Så nu är det 6 veckor kvar till bröllopet :D

2010-02-04
 10:04:28

Blommor

Igår var vi och beställde brudbuketten,först tänkte jag ta med mig en bild på en bukett som jag gillade som också är väldigt enkel,som jag berättat förut vill jag ju ha en enkel bukett eftersom att klänningen är så pass pampig av sig,men jag struntade i bilden och det lät verkligen som att dom förstog vad jag ville ha och va ute efter så än så länge är jag super nöjd.


Imorgon ska vi beställa tårtan om jag orkar,vi ska nämligen ha begravning för morfar imorgon,så man lär ju inte vara spec munter efter det :(
sist ut var han så nu har man ingen mormor och morfar eller farmor och farfar.
dom lever kvar i mitt hjärta och mina minnen.
2010-02-03
 08:17:43

skit telefoner

Är det min tur dag idag el???

sååå sjukt less,åkte med pappa hem från jobbet imorse när jag hade kommit in och tagit av mig ytterkläderna så fick jag för mig att jag skulle ringa till Peter,dock så fanns inte min mob i varken jackan,väskan,tröjan eller byxorna..jag har tappat mobilen,jag känner paniken över att den ligger kvar på jobbet och folk kollar igenom den,
meen ännu värre är det när jag skulle ta upp hemtelen och ringa efter pappa så vi kunde hämta den ..hem telen funkar inte fyyy faaan för telefoner.

så nu har jag skickat gratis sms från 2 sider och hoppas på att peter ringer mig el pappa.
jag är så sjukt irriterad och arg nu usch och fy kräk och spy!!